Zarządzanie kuchnią
Win A Bigger Share
Of The Delivered Food Marketplace
Zapewnij sobie ultra gładką,
pozbawioną tarcia produkcję żywności
Przenieś komunikację i wydajność na wyższy poziom - poprzez zapewnienie, że Twoja kuchnia jest fundamentalną częścią platformy Syrve. Narzędzia cyfrowe pomogą zespołom kuchennym usprawnić produkcję żywności i pracować płynnie jako jeden zespół z kolegami z pierwszej linii, zwiększając ogólną wydajność.
Kluczowe zdolności
- Zautomatyzowane plany przygotowań;
- Śledzenie zamówień w czasie rzeczywistym;
- Optymalizacja kuchni w czasie rzeczywistym;
- Raportowanie i lepsza jakość usług;
- Kompletne rozwiązanie.
Kluczowe korzyści
- Zwiększenie satysfakcji i sprzedaży: Skróć czas oczekiwania i podnieś poziom obsługi.
- Poprawa widoczności i kontroli: Wykorzystanie danych w czasie rzeczywistym i śledzenie zamówień do zarządzania operacjami.
- Zmniejszenie tarcia: Upewnij się, że zespoły front-of-house i kuchni są zawsze na tej samej stronie.
- Minimalizacja kosztów: Ogranicz marnotrawstwo partii, zoptymalizuj wielkość porcji i zapewnij dokładność zamówień.
Automatyzacja - plany przygotowań
Technologia nowej generacji może wykorzystywać algorytmy oparte na danych historycznych i wydarzeniach zewnętrznych do tworzenia prognoz sprzedaży z dokładnością powyżej 95%. Na ich podstawie system może automatycznie generować plany przygotowań i partii - dzięki czemu zespoły kuchenne mogą natychmiast przystąpić do pracy, aby wszystko było gotowe na czas i aby zminimalizować straty.
Kluczowe korzyści
- Oszczędność czasu: System wykonuje myślenie za Ciebie, tworząc automatycznie plany przygotowawcze, w tym produkcję partii w ciągu dnia.
- Ograniczenie marnotrawstwa żywności: Prognozy dokładnie określają ilości, które będą potrzebne w gotowości, ale wszelkie odpady z przeterminowanych partii można monitorować i obliczać koszty.
- Utrzymanie ciągłości produkcji: Każdy pozostaje na swoim miejscu bez konieczności podpowiadania działań przez kierownika. Wszystkie etapy produkcji są uwzględnione.
- Lepsza obsługa i większa sprzedaż: Kuchnia jest w pełni przygotowana do serwowania potraw na czas.
Czas rzeczywisty - śledzenie zamówień
Dzięki Syrve, wszystkie zamówienia i ich status pojawiają się w czasie rzeczywistym na każdym ekranie jednocześnie, od terminala przy barze, do ekranów kuchennych (KDS). System robi to samo - bez potrzeby sprawdzania i gonienia. Odliczanie czasu gotowania i aktualizacje statusu mówią wszystko.
Kluczowe korzyści
- Zarządzanie pojedynczym potokiem: Przyjmuj wszystkie zamówienia z wielu źródeł (kasy, strony internetowej, kodu QR, agregatorów i innych) poprzez pojedynczy lejek i zarządzaj nimi wszystkimi na jednej linii produkcyjnej na tej samej platformie.
- Dokładne aktualizacje statusu: Personel kelnerski (i klienci, jeśli chcesz) mogą zobaczyć status swojego zamówienia na ekranie i otrzymać powiadomienie, gdy ich zamówienie jest gotowe - aby poprawić doświadczenie obsługi.
- Zamówienia nie są pomijane: Każde zamówienie jest śledzone i pokazywane jako "gotowanie nierozpoczęte", "w trakcie", "gotowe, weź" lub "podane". Personel kuchenny po prostu klika, aby rejestrować postępy posiłków.
- Zmniejszone tarcie: Personel front-of-house nie musi ścigać zamówień z zajętą kuchnią.
Optymalizacja kuchni w czasie rzeczywistym
Syrve stawia Cię na pierwszym miejscu. Nie tylko śledzi, co dzieje się w Twojej restauracji - może automatycznie interweniować w Twoim imieniu, aby zmienić priorytety i zoptymalizować produkcję. Menedżerowie otrzymują również głębszy wgląd w wydajność kuchni i mają narzędzia, aby wkroczyć do akcji, gdy zajdzie taka potrzeba.
Kluczowe korzyści
- Śledzenie wielu etapów produkcji: Menedżerowie mają pełny nadzór, aby pomóc w zarządzaniu oczekiwaniami klientów - z wczesnymi wskaźnikami, jeśli wystąpią zatory.
- Inteligentna obsługa zamówień: Każdy może zobaczyć, które pozycje menu muszą być ugotowane od razu, które pozycje należą do tego samego zamówienia i muszą być podane w tym samym czasie, etapy gotowania i postępy oraz które pozycje są gotowe.
- Ustalenie właściwych priorytetów: Każde danie ma określony czas gotowania. Jeśli upłynie zbyt dużo czasu, wówczas dana pozycja zostanie automatycznie oznaczona przez system jako "pilna".
- Unikaj przeciążenia kuchni: Dzięki widoczności obciążenia kuchni, zespoły front-of-house mogą zaplanować realistyczne czasy dostaw i odbioru, aby zarządzać oczekiwaniami klientów.
Raportowanie i lepsza - jakość usług
Dzięki Syrve, możesz łatwo zrozumieć, czy Twoja kuchnia odnosi sukcesy, czy też zmaga się z problemami - i zidentyfikować sposoby na zwiększenie wydajności. Platforma daje Ci wgląd w czasie rzeczywistym i może generować znaczące raporty dla każdego procesu związanego z kuchnią i ostatecznie poprawić poziom usług.
Kluczowe korzyści
- Ocena wydajności: Łatwo porównaj wydajność różnych zmian kuchennych i restauracji.
- Zagłębiaj się w szczegóły: Uzyskaj wiele informacji, w tym przepracowane godziny w kuchni, opóźnienie rozpoczęcia gotowania, czasy gotowania, czasy serwowania, opóźnienia gotowania i opóźnienia serwowania.
- Poprawa jakości usług: Zidentyfikuj najlepszych pracowników kuchni, jak również tych, którzy potrzebują dodatkowego szkolenia, dzięki czemu możesz podnieść poziom usług i zwiększyć zadowolenie klientów.
- Zobacz szerszy obraz: Zbadaj, jak wydajność kuchni wiąże się ze sprzedażą, zwrotami, marnotrawstwem, aktualizacją zapasów i wieloma innymi czynnikami. Syrve aktualizuje wszystko automatycznie.
Kompletne rozwiązanie
Skuteczna kontrola zapasów wymaga od menedżerów oparcia się na wiarygodnych danych - zamiast kierowania się instynktem. Z Syrve, możesz zobaczyć rzeczywiste koszty w porównaniu z kosztami teoretycznymi. Możesz przeglądać metryki na swoim urządzeniu mobilnym w czasie rzeczywistym, śledzić zmiany i porównywać je w różnych miejscach.
Kluczowe korzyści
- Sprawdzona w praktyce technologia: Wybierz ekrany kuchenne, ekrany dotykowe i drukarki.
- Tablica rozdzielcza KPI zespołu: Utrzymuj motywację w kuchni dzięki wybranym przez siebie metrykom w czasie rzeczywistym.
- Inteligentne zamawianie: Umożliw kelnerom wysyłanie zamówień ze stołu do kuchni za pomocą jednego kliknięcia.
- Dostęp do każdego przepisu: Pomóż szefom kuchni sprawdzić przepisy i informacje o alergenach w ciągu kilku chwil.
- Utrzymuj klientów na bieżąco: Wybierz tablicę wyświetlającą status zamówienia (jeśli pasuje to do Twojego typu biznesu).
Jakieś pytania?
+48 539 907 602